Mowi stammen er et viktig komparativt fortrinn for Mowi som selskap, og vil utgjøre en forskjell når Mowi skal nå sin visjon; «Leading the Blue Revolution».  
Vi søker nå etter en motivert og dyktig Produksjonsleder Stamfisk som kan lede vår stamfiskvirksomhet videre i tråd med Mowi sin visjon og verdier.  
 
Mowi Breeding leverer rogn til Mowi sine aktiviteter i Norge, Skottland, Irland og Færøyene. Avdelingen har 9 sjølokaliteter i drift, fordelt på tre geografiske områder. I tillegg har vi 2 strykestasjoner for stamfisk.  
 
Dine viktigste ansvarsområder:  
  • Totalansvar for produksjon av stamfisk og rogn for stamfiskproduksjonen i Norge  
  • Lede oppbygging av landanlegg for hold og stryking av stamfisk i Sørfold, samt lede videreutviklingen av våre landanlegg i region midt og region sør  
  • Overordnet personalansvar, inkludert ansvar for HMS, organisasjon- og medarbeiderutvikling  
  • Utvikling av teknologi og finne de optimale løsningene for vår produksjon.  
  • Produksjonsplanlegging  
  • Utarbeide mål, strategi og handlingsplaner, og gjennomføre disse  
  • Arbeide tett sammen med Farming, som er Breeding sin viktigste kunde.  
  • Tett samarbeid med vår genetikkavdeling              
«PASSION, TRUST, SHARE, CHANGE» ligger i din natur, og du er tydelig på forventninger, mål og ansvarsforhold. Du har sterk gjennomføringsevne og du viser våre driftsledere retning med ditt engasjement. Du er en lagspiller som motiveres av å gjøre andre gode  
 
Vi søker deg som utdanning fra høyskole- eller universitetsnivå, fortrinnsvis innen akvakultur, samt relevant ledererfaring. Du evner å skape gode relasjoner og engasjerte medarbeidere, og ser viktigheten av god dialog med både interne og eksterne samarbeidspartnere. Hvis du i tillegg er handlekraftig, og en som ser muligheter og løsninger vil du trives godt i denne rollen.  
 
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Vi har et uformelt arbeidsmiljø, og du vil bli en del av et internasjonalt og faglig sterkt miljø.  
 
Stillingen rapporterer til Avlsdirektør og er en del av ledergruppen i avdelingen. Arbeidssted ved ett av våre kontoret i Norge, og avtales nærmere. Det må påregnes en del reisevirksomhet.  Ytterligere opplysninger om stillingene kan gis av Avlsdirektør Roy Hjelmeland, tlf 980 13 400.  
 
Søk via vår hjemmeside www.mowi.com  innen 28.01.2019